marți, 15 ianuarie 2013


Narciso Rodriguez Essence reflecție într-o oglindă


Astăzi vreau să vorbesc despre Narciso Rodriguez, un designer care a creat mult pentru femei, subliniind senzualitatea și feminitatea lor prin eleganta și naturalețe.
Narciso Rodriguez Essence a fost lansat în 2009, ca o ediție limitată, anunțat ca foarte sexy, cu efect de lumina pură, în stare proaspătă și completa.
                                


Parfumul este transparent, cristalin, luminos, proaspăt, curat dar intens.
Femeia care îl poarta este ca și parfumul, un  paradox intre intens și subtil, simplu și complex, liber și modern, pasional, energic plin de viată. Senzualitatea este feminitatea absoluta și pura.

Narciso Rodrigues a ales sa lucreze la acest parfum cu celebrul parfumier Alberto Morillas, care amesteca cu măiestrie o rafală de petale de trandafiri, un nor de praf, crin și un strat de chihlimbar, toate înconjurate de acorduri moderne de mosc și asa a realizat un parfum floral puternic.
Flaconul este creat din sticla, este ușor rotunjit și are efect de oglinda. Creatorul sticlei este Ross Lovegrove, care a reușit sa realizeze un flacon futurist și foarte senzual pe care îl remarci ușor.
La început nu veți simți cu adevarat aroma parfumului, după un timp mirosul puternic se va transforma într o aroma pudrata. Dacă razele soarelui ar avea miros cu siguranță acesta ar putea fi.
Cu el nu va fi dragoste la prima vedere, va fi mai mult o iubire care se manifesta mai târziu în liniștea casei tale.
Nu este un parfum pe care iți va fi simplu sa îl găsești pentru ca nu prea este recomandat în magazine, trebuie sa faci tu un efort sa îl cauți dar va garantez ca va merita căutarea.
In momentul în care îl aplici pe piele vei simți un miros curat care se va păstra pe tot parcursul zilei, va recomand sa îl încercați și cu siguranța va rămâne și el în topul vostru pentru parfumuri proaspete dar puternice în același timp.
Acesta este disponibil în doua formate: 50 ml și 100 ml, mai exista în gama lapte de corp, gel pentru dus și deodorant.
                                     



Un comentariu:

Postări populare

Powered By Blogger