luni, 7 ianuarie 2013

A* Men Thiery Mugler aroma eroilor citadini


Astăzi, sărbătorim ziua onomastica pentru cei care poarta numele Ioan și pentru ca potrivit statisticilor Direcției pentru Evidență Persoanelor, 1.957.468 de cetățeni români, dintre care 1.429.887 bărbați și 527.581 femei, poartă numele Sfântului Ioan Botezătorul am ales ca acest articol sa îl dedic domnilor.

Am optat sa va scriu astăzi un articol despre o aroma tipic masculina, unica, care rămâne impregnata pe piele ca un tatuaj pe care îl poți vizualiza doar dacă închizi ochii și lași nasul sa-i perceapă mireasma, acum poți deschide ochii sa îl vizualizezi... A* Men Thiery Mugler.




Universul bărbaților se confrunta cu infinite posibilități, A* Men face totul posibil și oferă bărbatului încredere în forțele sale.






Elegant si masculin, notele lemnoase de patchouli și cedru dezvolta după acordul de metal note de menta și levănțica. La final, compoziția intensa se transformă într-o energie exploziva de cafea, ciocolată și caramel învăluite de mosc și Tonka.

Acest parfum lemnos, este masculin, vibrant, picant și foarte seducător  Acesta este motivul pentru care toate femeile considera aroma sa irezistibila atunci când este purtata de bărbați.




Sticla a fost creata de Thierry  Mugler cu imaginea stelei pentru ca fiecare bărbat sa dețină o stea norocoasa atunci când achiziționează un parfum A* Men.

Pentru a produce o aroma atât de unica creatorul Thiery Mugler a avut nevoie de un Nas celebru și anume Jacques Huclier .



După ce vei încerca acest parfum, inconfundabil cu siguranța îl vei introduce în albumul tău olfactiv și iți vei dori ca jumătatea ta sa îl poarte.

Va recomand sa-l încercați  îl puteți găsi la diferite cantități și modalități de ambalare trebuie doar sa cereți ajutorul unui consultant de frumusețe din magazine. Cel mai avantajoasa mie mi se pare cantitatea de 100 ml la care poți cumpăra rezerva atunci când parfumul s-a terminat

Descoperiți Universul A* Men




Un comentariu:

Postări populare

Powered By Blogger